OPEN DAG 2 april 2017

Op zondag 2 april hebben we weer onze jaarlijkse open dag gehouden!   De weergoden waren ons goedgezind en het was de hele dag stralend mooi weer. Er deden dit jaar maar liefst 18 lessen mee. Iedere les had de afgelopen weken tijdens de les een kür op muziek ingestudeerd. De paarden en de pony's hadden er ook zin in met het mooie weer en hebben goed meegewerkt.
De dag begon om 11 uur en werd om 15 uur afgesloten met een demonstratie van de Bixie-groep van LR&PC de Groenendijkruiters. Daarna volgde de 'grote parade' met natuurlijk de prijsuitreiking.
En de winnaars zijn geworden:
Bij de beginners: 1e Cowboys en Indianen, 2e de Piraten, 3e Dieren en 4e Onesie.
De middengroep: 1e de Smurfen, 2e Sneeuwwitje, 3e Spanje, 4e Liefde, 5e Black&White, 6e Pyama party en 7e Amerika vs Rusland!!
De gevorderden: 1e en tevens dag kampioen De Stewardessen (zie de foto's hieronder), 2e Grease, 3e de 3-Musketiers, 4e de Mijnwerkers, 5e YMCA, 6e 40! (die mogen volgend jaar nog een keer, want dan bestaat de manege 40 jaar!!) en 7e Carnaval.
            
Naast de optredens was er een kraam om kleding van de manege of van de Groenendijkruiters te kopen, een suikerspin-tentje en een sponsor actie van een van onze leden voor de stichting Out of Area in Bosnië. Hiervoor heeft ze € 295,- opgehaald dat zij met school gaat besteden tijdens een werkweek om de accommodatie aldaar op te knappen.
IEDEREEN is komen kijken, aan de lange rij met fietsen te zien. Het was dan ook weer een super gezellig dag.

Volgnrartikel: 
1

Recente artikelen

Op zondag 25 maart houden we weer onze jaarlijkse open dag!

Voor kinderen tot ca.

Van maandag 16 tot vrijdag 20 juli 2018 gaan we weer op ponykamp.

Hippische vraag?

+31 (0)713 41 34 75


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
xenophon@hetnet.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

   

Go to top