Open dag manege Xenophon

Vandaag 3 april was de opendag van de manege.
De parkeerplaats bij Veevoerderbedrijf Tijssen (onze buren) stond helemaal vol en ook aan fietsenrekken hadden we veel te kort! Kortom het was gezellig druk! Er deden maar liefst 22 lessen mee met hun eigen proefjes. Er kwam weer van alles voorbij, van vampieren en heksen tot drei Tiroler Mädchen. Iedereen had weer erg zijn best gedaan op de aankleding en muziek. Ook de knutselouders bedankt hiervoor!

De lessen zijn verdeeld in 4 categoriën. In de 1e groep heeft gewonnen- Hawaï van zaterdag 15.00 uur, 2e werden de Heksen van woensadg 14.30 uur. In de 2e groep wonnen de Verpleegsters en Gewonden van maandag 16.30 uur, 2e zijn geworden de Superhelden van zaterdag 12.00 uur. In groep 3 werd eerste Sisteract van zaterdag 11.00 uur en 2e Beauty en de nerds van dinsdag 16.30 uur. In de laatste groep gingen met de winst weg Buurvrouw en Buurvrouw van dinsdag 19.00 uur, nipt gevolgd door Landen van donderdag 17.30 uur.

Van alle proefjes hebben we enorm genoten. Verder stond de dag in het teken van dierenasiel Stevenshage. Om hiervoor geld in te zamelen werden er spulletjes, cakejes en sleutelhangers met je lievelingspony verkocht door de kinderen. Verder was er een grote loterij met prijzen beschikbaar gesteld door Jumbo, Madieke Heemskerk, Ton van Bemmelen, Tijssen , Xenophon, Vente en sport2befit. In totaal is een bedrag van € 670,- opgehaald voor het dierenasiel Stevenshage Leiden. Madieke Heemskerk, alias Pics by Diekster verzorgde professionele foto's met je pony of paard. Het asiel gaf een leuke demonstratie met de honden. Door Christine Verhoog met haar Iris werd een dressuurdemonstratie op Grand Prix niveau getoond en de dag werd afgesloten met een grote parade.

Hierbij ziet u een fotorapportage van deze geslaagde zonnige dag!

         

Volgnrartikel: 
3

Recente artikelen

Diplomadagen manege Xenophon 2018

Op zondag 25 maart vierden we weer onze jaarlijkse open dag!

Voor kinderen tot ca.

Hippische vraag?

+31 (0)713 41 34 75


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
xenophon@hetnet.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

   

Go to top