Lidmaatschap Manege en Ruiter Bond

Wij willen u graag informeren over een mooie stap voorwaarts die wij samen met een aantal andere maneges zullen maken.

Met ingang van 1 januari 2020 sluiten wij ons met de manege aan bij de Manege en Ruiter Bond (M&RB) 
De reden voor deze beslissing is dat wij als manegehouders met elkaar betere producten kunnen ontwikkelen voor onze leerlingen. Wij vinden het belangrijk onze leerlingen te leren paardrijden met plezier, te laten lesgeven door gemotiveerde, enthousiaste instructeurs en te werken met betrouwbare manegepaarden en -pony’s waarbij het welzijn en de veiligheid voorop staan. Onze manege blijft natuurlijk verder dezelfde gezellige manege.

Verandering: een lesovereenkomst en een Manege ruiterpaspoort van M&RB
Het lidmaatschap van de Manege en Ruiter Bond biedt u en ons een aantal voordelen en leuke extra’s.  Als lid van de Manege & Ruiter Bond zijn alle ruiters wel verplicht met ons een lesovereenkomst te sluiten. Vanaf 1 december hebben wij voor al onze manegeruiters een lesovereenkomst klaarliggen welke getekend dient te worden door de ruiters (tot 18 jaar door ouder/verzorger). In deze lesovereenkomst staan onze afspraken en voorwaarden genoemd.
Aan deze lesovereenkomst is gekoppeld dat iedere ruiter een Manege ruiterpaspoort ontvangt waar de gehele ruiterloopbaan in wordt bijgehouden. Een erg leuk document dat bij de lesovereenkomst voor al onze ruiters klaar ligt.
Tevens is aan de lesovereenkomst een ongevallenverzekering gekoppeld. Deze ongevallenverzekering start thuis, loopt gedurende het verblijf op de manege en eindigt weer thuis. (via de kortste weg huis/manege/huis).  Met de lesovereenkomst  is voor de verzekeringsmaatschappij ook duidelijk dat je klant bent bij onze manege en daardoor gedekt bent door onze bedrijfs-WA-verzekering. Daarnaast ontvangt iedere ruiter vier maal per jaar het magazine Manegeruiter.

De kosten
De kosten hiervoor bedragen € 18,- per kalenderjaar. In december ontvangt u hiervoor een betaalverzoek. De lesovereenkomst met het paspoort ligt vanaf 1 december klaar bij de instructie. We verzoeken iedereen de lesovereenkomst vòòr 1 januari 2020 te ondertekenen.
Het is ook mogelijk, in geval van meerdere gezinsleden op 1 adres, om voor het 2e en 3e gezinslid een lidmaatschap bij M&RB aan te gaan zonder het magazine Manegeruiter. De kosten voor 2e en verdere gezinsleden bedragen dan € 12,-. Laat ons vòòr 1 december weten als dit voor u van toepassing is!

We gaan ervan uit dat u net zo blij wordt van deze stap als wij. Als u vragen heeft stel ze gerust.

Team manege Xenophon

Volgnrartikel: 
1

Recente artikelen

We hebben een lootje getrokken uit de pot van de mensen die hebben geste

In verband met het coronavirus is deze dag verzet naar 26 april.

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

   

Go to top