Nieuwe tarieven lease met ingang van 1 januari 2024

miv 1-1-2024:

Tm 18 jaar:                                                                                                                               GRDR p/m
Lease pony tm 147 cm (D-pony) (2x p/w manege of club)         € 140,--                bixie € 23,-/PC € 33,-
Lease E-pony/paard (2x p/w manege of club)                                € 160,--                bixie € 23,-/PC € 33,-

Vanaf 19 jaar:
Lease E-pony/paard (1x GRDR en 1x manegeles))                        € 173,-                  LR € 33,-

De lease is gebaseerd op de grootte van de pony, tm 18 jaar en vanaf 19 jaar en voor 2x per week; of 2x p/w manegeles of in combinatie met lidmaatschap GRDR 1x manegeles en 1x clubles.

De kosten van het lidmaatschap aan de GRDR komt hier nog bij.

De combinatie met de GRDR geeft de mogelijkheid om door te groeien in de sport en mee te doen aan de activiteiten van de vereniging. Het doel is om een opstap te bieden naar mogelijke aanschaf eigen pony en ervaring op te doen met wat er allemaal komt kijken in het geval van een eigen pony. Zo zijn er een aantal verplichtingen die bij het leasen van een pony horen: onderhoud van het harnachement (zadel en hoofdstel), uitmesten van de box op de rijdagen (alleen clubleden, niet bixieleden) en vooral de zorg voor je leasepony. Dit betekent goed poetsen, af en toe wassen, hoeven verzorgen etc.  EN zorgen voor vervanging als je zelf afwezig bent, bijvoorbeeld voor het uitmesten.

Het gebruik van de leasepony voor activiteiten van de GRDR is 4x per jaar (kerstspringen, paasspringen, clubdag, nieuwjaarsreceptie en/of clinic). Ga je KNHS-wedstrijden starten dan is het gebruik van de leasepony inbegrepen voor max. 5x per jaar. Meer extra gebruik van de pony kost  € 15,- per keer en dit kan alleen in overleg met Dineke of Niki.

Leasers krijgen een eigen locker.

De opzegtermijn van de lease is 2 maanden per de 1e van de maand.

Volgnrartikel: 
1

Recente artikelen

Beste springliefhebbers,

Voor kinderen tot ca.12 jaar met nog niet de benodigde rijervaring voor

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

       

Go to top