OPEN DAG 31 maart 2019

Afgelopen zondag, 31 maart, was er de jaarlijkse open dag bij manege Xenophon. Zoals bijna elk jaar waren de weergoden ons goed gezind en was er een lekker zonnetje, dat het voor de kraampjes buiten wel erg aangenaam maakte. De suikerspin, de stroopwafels en leuke sieraden vonden gretig aftrek. Verder was ruitershop de Bles aanwezig met leuke paardenspullen en konden er ook 2e handspaardenspullen worden gekocht. Binnen werd ondertussen een felle strijd geleverd voor het 'Dagkampioenschap'.
Iedere deelnemer kreeg een door Epplejeck gesponsorde goodiebag.
In groep I wonnen de Cowboys en Indianen; zij sleepten ook de speciale juryprijs in de wacht en wonnen hiermee een tasje borstels ed gesponsord door Epplejeck! 2e werd de groep Regenboog en 3e Circus.
In groep II wonnen de Boeren en Boerinnen, nipt gevolgd door de Voetballers en 3e werd Wintersport.
In groep III was het echt spannend, maar ging Ravelijn uiteindelijk met de 1e prijs naar huis, 2e werd Assepoester en 3e Mamma Mia.
De meest ervaren groep IV eindigden met een ex equo op de 1e plaats met de groep Queen en Gemaskerd Bal. Zij haalden ook beiden de hoogste score van de dag met 76,6%. Op basis van het laatste cijfer, voor artistieke inhoud, won de groep van het Gemaskerde Bal uiteindelijk het dagkampioenschap!!
Om ca. 16.00 uur is de dag afgesloten met de grote parade en ging iedereen hopelijk tevreden weer op huis aan!!
Veevoederbedrijf Tijssen danken we weer hartelijk voor het beschikbaar stellen van het terrein om te parkeren!
Wij van team Xenophon hebben genoten van het vele werk dat er door en voor de deelnemers is gedaan om per les zo'n mooie proef met aankleding en muziek te kunnen laten zien. Dank ook aan de ouders die zich hiervoor hebben ingezet!
Graag tot volgend jaar!!

                                 

        De demonstratie van Niki.                                                                                                     De dagkampioenen.

 

Volgnrartikel: 
1

Recente artikelen

Van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2019 gaan we weer op ponykamp.

Afgelopen zondag, 31 maart, was er de jaarlijkse open dag bij manege Xen

‘MINI’ KAMP OP DE MANEGE 2019

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

   

Go to top