Manegelessen, privélessen en leasen

Op manege Xenophon kunt u uw kind op een leuke en veilige manier kennis laten maken met het paardrijden. Er wordt door gediplomeerde instructrices groepsles gegeven aan de kinderen op brave, netjes afgerichte pony's. Privé-instructie is uiteraard ook altijd mogelijk, Dit kan als privéles maar ook met twee, drie of vier personen. Ook privéles op paarden die tot op Z-dressuur niveau zijn afgericht, is mogelijk.

U kunt ook een paard of pony leasen. Dan rijd je 2 keer per week op dezelfde pony of paard. Het leasen van een pony kan verbonden zijn aan een lidmaatschap van de ponyclub de Groenendijkruiters. Wanneer u een paard leaset kunt u deelnemen aan de groepslessen of een privéles nemen. Aan het leasen ofwel vast gebruik van een paard of pony zijn wel bepaalde voorwaarden verbonden. Mocht u interesse hebben dan nodigen wij u graag uit om nader kennis met ons en onze paarden te komen maken. Wij laten u dan het bedrijf en de paarden zien en kunnen uw verdere vragen beantwoorden. Voor de prijzen voor de lessen en leasen klikt u op prijslijst.

Wilt u zich aanmelden voor manegelessen neem dan telefonisch contact op of stel uw vraag in het contactformulier. Alle contactgegevens vindt onder 'Contact'.
Rijdt u al manegeles en wilt u graag op de hoogte blijven van alle activiteiten, vul dan (als u dat nog niet gedaan heeft) het inschrijfformulier in. Dit vindt u onderaan bij Contact "Inschrijfformulier nieuwe manegeklanten".

informatiefolder nieuwe manegeklant

informatiefolder beginnende lesser.

 

Recente artikelen

Het kan weer!! Op zondag 28 juni en 5 juli a.s.

Dit zijn de diploma’s, zodat je thuis ook ka

Het minikamp gaat door!! Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar.

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

       

Go to top