Manegelessen, privélessen en leasen

Op manege Xenophon kunt u uw kind op een leuke en veilige manier kennis laten maken met het paardrijden. Er wordt door gediplomeerde instructrices groepsles gegeven aan de kinderen op brave, netjes afgerichte pony's. Privé-instructie is uiteraard ook altijd mogelijk, Dit kan als privéles maar ook met twee, drie of vier personen. Ook privéles op paarden die tot op Z-dressuur niveau zijn afgericht, is mogelijk.

U kunt ook een paard of pony leasen. Dan rijd je 2 keer per week op dezelfde pony of paard. Het leasen van een pony kan verbonden zijn aan een lidmaatschap van de ponyclub de Groenendijkruiters. Wanneer u een paard leaset kunt u deelnemen aan de groepslessen of een privéles nemen. Aan het leasen ofwel vast gebruik van een paard of pony zijn wel bepaalde voorwaarden verbonden. Mocht u interesse hebben dan nodigen wij u graag uit om nader kennis met ons en onze paarden te komen maken. Wij laten u dan het bedrijf en de paarden zien en kunnen uw verdere vragen beantwoorden. Voor de prijzen voor de lessen en leasen klikt u op prijslijst.

Wilt u zich aanmelden voor manegelessen neem dan telefonisch contact op of stel uw vraag in het contactformulier. Alle contactgegevens vindt onder 'Contact'.
Rijdt u al manegeles en wilt u graag op de hoogte blijven van alle activiteiten, vul dan (als u dat nog niet gedaan heeft) het inschrijfformulier in. Dit vindt u onderaan bij Contact "Inschrijfformulier nieuwe manegeklanten".

informatiefolder beginnende lesser.

Regels mbt leskaarten, afzeggen en inhalen

Recente artikelen

We hebben een lootje getrokken uit de pot van de mensen die hebben geste

In verband met het coronavirus is deze dag verzet naar 26 april.

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

   

Go to top