Recente artikelen

OPEN DAG 2019

Op zondag 31 maart houden we weer onze jaarlijkse open dag!  
Aan alle lessen wordt gevraagd mee te doen met een kür op muziek en zich daarbij passend te (ver)kleden. Het is fijn als de ouders hierbij een handje willen helpen. Vorig jaar deden er maar liefst 15 lessen mee. 

Ponykamp 2019

Van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2019 gaan we weer op ponykamp. Dit jaar gaan we naar ‘de Boerhaarshoeve’ in Grolloo.
We gaan een midweek met 1 groep van max. ca. 30 kinderen. De kosten bedragen € 250,- all inclusive.
Om deel te kunnen nemen aan dit kamp moet je minimaal 1 jaar rijervaring hebben. Leeftijd vanaf circa 9 jaar.
Vanaf heden kan je inschrijven voor het kamp. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst geplaatst. De link van het inschrijfformulier vind je hier!.
 

Miniponykamp op de manege

‘MINI’ KAMP OP DE MANEGE 2019
Na het ‘grote’ kamp in Grolloo houden we op de manege een miniponykamp voor de minder ervaren ruitertjes van maandag 29 juli vanaf ca. 10 uur tot woensdag 31 juli tot ca. 13.00 uur.
Wat kan je verwachten: spelletjes met en zonder pony’s, elke dag paardrijden, pony’s poetsen en toiletteren, gezellig met elkaar eten en slapen in tenten in de manege.
Leeftijd tot max. 12 jaar. Opgeven via e-mail: lessen@xenophon.nl onder vermelding van naam kind, leeftijd en les. Kosten € 115,-

Nieuwjaarsborrel

Op 6 januari hebben we het nieuwe jaar gevierd met een heerlijke buitenborrel.

Op kampvuren waren de gluhwein en chocomelk opgewarmd en ook in hapjes was door iedereen wat voorzien.
 Zowel de voorzitter van de Groenendijkruiters Pierre Morin, als de directrice van manege Xenophon Dineke Verhoog hielden een toespraakje.
We werden aan het denken gezet wanneer ons 1e contact met de paardensport ontstond. Was dat het rondje op de pony bij Avifauna? En hoe oud was je toen??

Jeugddag

Afgelopen zondag 21 oktober was er een jeugddag op de manege georganiseerd door LR&PC de Groenendijkruiters, gesponsord door JD Staal.
De dag was voor kinderen van de bixieclub en de manege tot en met 9 jaar, met het idee om eens kennis te maken met de bixieclub van de Groenendijkruiters.
Er is geknutseld, pony's zijn gepimpt en en zijn veel spelletjes gedaan en voor een koekje en een drankje was gezorgd. Iedereen heeft genoten!

Hierbij nog even het programma van die dag.

JD Staalcup groot succes

Paardrijvereniging De Groenendijkruiters organiseerde op 7 oktober bij manege Xenophon in Hazerswoude Rijndijk een spannende KNHS-wedstrijd om de JD Staal CUP.
Hoofdsponsor Peter van der Geest (midden foto), directeur van JD Staal uit Zoeterwoude, had, naast prijzen voor de winnaars van elke KNHS-klasse, voor de dagwinnaars twee fraaie bekers en waardebonnen beschikbaar gesteld. Hij reikte de prijzen aan het eind van de dag uit aan de pony- en de paardenwinnaars.

Nieuwe tarieven met ingang van 1 november 2018

Geachte klant,
Helaas zien wij ons genoodzaakt om onze tarieven te verhogen. Een en ander wordt met name veroorzaakt door de aanzienlijke prijsstijgingen van het voer en stro.
Neemt u alstublieft kennis van bijgaande tarievenlijst.
Heeft u vragen hierover schroom dan niet om contact op te nemen met Dineke of Christine Verhoog of stuur uw mail naar lessen@xenophon.nl.
Nieuwe tarievenlijst miv 1-11-2018

Pagina's

Recente artikelen

Van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2019 gaan we weer op ponykamp.

Op zondag 31 maart houden we weer onze jaarlijkse open dag!

‘MINI’ KAMP OP DE MANEGE 2019

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

   

Go to top