Recente artikelen

Update coronavirus d.d. 23 maart 2020

Beste allemaal,

We hopen dat iedereen nog steeds in goede gezondheid verkeert en vooral gezond blijft.

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond scherpen ook wij de regels nog iets verder aan. Dit in het belang van ons allen. Het moet veilig zijn en blijven.

De sterkste schakel publieksprijs!

We hebben een lootje getrokken uit de pot van de mensen die hebben gestemd op ons voor de publieksprijs!! Zie hier het filmpje en je weet wie de winnaar is! https://photos.app.goo.gl/BZ1ikgdwxtYQvGcRA

Onze manege is genomineerd voor De Sterkste Schakel 2020! 
De bekendmaking van de onderneming met de Sterkste Schakel en winnaar van de Publieksprijs is helaas vanwege het coronavirus geannuleerd. We houden u op de hoogte zodra er meer bekend is. In ieder geval wilen we alle stemmers van harte bedanken!!

OPEN DAG 29 maart 2020 verzet naar 26 april!

In verband met het coronavirus is deze dag verzet naar 26 april. Natuurlijk willen we iedereen veilig houden en zijn we erg benieuwd naar alle mooie proeven, dus daarom hebben we de OPENDAG verzet naar 26 april.

Alle kinderlessen laten hun kunsten zien met een kür op muziek en verkleed naar het thema. Verder zijn er gezellige kraampjes waar je voor kleine prijzen leuke spulletjes kan kopen of zelf kan knutselen. Iedereen is welkom!

Update wegwerkzaamheden en parkeren! Fase 3

Vanaf nu wordt er gewerkt vanaf Tijssen tot aan de Gemeneweg. Vanaf 4 maart wordt in 2 weken het fietspad in fase 3 opgebroken, verbreed en vernieuwd.
Er is een tijdelijk fietspad gecreëerd op de rijbaan.
Voor bestemmingsverkeer is het niet meer mogelijk om vanaf de rotonde Gemeneweg de Rijndijk op te rijden. Er staan 2 verkeersregelaars ter begeleiding.

Mini ponykamp op de manege

Voor kinderen tot ca.12 jaar met nog niet de benodigde rijervaring voor het 'grote' ponykamp, organiseren we in de zomervakantie weer een ‘mini-kamp’ op de manege. Dit is van maandag 27 juli - woensdag 29 juli.
Er wordt dan geslapen op de manege en 2 dagen lang, paardgereden, spelletjes gedaan, pony’s oppimpen etc. etc. Max. 12-15 kinderen. Kosten € 120,-. U kunt u aanmelden door een mail te sturen aan lessen@xenophon.nl ovv; naam kind, leeftijd, welke les en uw e-mailadres. 

Ponykamp 2020

Van maandag 20 tot vrijdag 24 juli 2020 gaan we weer op ponykamp. Dit jaar gaan we naar ‘de Peppelenburg' in Otterlo.
We gaan een midweek met 1 groep van max. ca. 30 kinderen. De kosten bedragen € 260,- all inclusive.
Om deel te kunnen nemen aan dit kamp moet je minimaal 1 jaar rijervaring hebben. Leeftijd vanaf minimaal 7 tot circa 16 jaar.

Pagina's

Recente artikelen

We hebben een lootje getrokken uit de pot van de mensen die hebben geste

In verband met het coronavirus is deze dag verzet naar 26 april.

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

   

Go to top