Recente artikelen

Herinrichting Rijndijk en parkeren

Van mei tot en met november dit jaar wordt de Rijndijk opnieuw ingericht voor de 30-km zone. Dit zal voor enige overlast gaan zorgen en mogelijk is de Rijndijk zelfs tijdelijk slechts in één richting te begaan. We zullen u op de hoogte houden o.a. door middel van de bewonersbrieven van de uitvoerder! 

Ook het parkeren zal hierdoor nog een periode problematisch blijven. Hopelijk is dit probleem ook opgelost na de herinrichting. Let er wel op dat tussen de twee nieuwe appartementsgebouwen u niet mag parkeren. Dat is privéterrein en hier geldt de wegsleepregeling.

Diploma dagen

Diplomadagen manege Xenophon 2018

Op zondag 30 juni en 7 juli a.s. organiseren wij weer de diplomadagen voor de manegeruiters. 
Zoals de meesten van jullie wel weten kun je op die dagen voor een echte jury een dressuurproef rijden of een parcours springen en je diploma halen als alles goed gaat. Aan je instructrice kun je vragen aan welk diploma je mee kan doen, evt. kan je een diploma ook nog een keer doen.

Dit zijn de diploma’s waar je je voor in kunt schrijven :

Diploma's voor diplomadagen

Dit zijn de diploma’s, zodat je thuis ook kan oefenen. Veel succes!!  

Genomineerd voor sterkste schakel!

Sterkste Schakel Kring Rijnland verenigt bedrijven in de regio Rijnland die Service en Klantgerichtheid in hun DNA hebben. Daarnaast vindt onder de vlag van de Sterkste Schakel jaarlijks de Verkiezing plaats.
De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. De genomineerde klantgerichte bedrijven leggen een flink traject af: van nominatie tot de Grande Finale. De uiteindelijk prijsuitreiking vindt plaats in maart/april 2020.

Pimp je dekje

Gisteren hebben 16 kinderen een middag heerlijk geknutseld op de manege en zadeldekjes versierd. Het was een erg gezellige middag. Hieronder een paar mooie resultaten :)

     

OPEN DAG 31 maart 2019

Afgelopen zondag, 31 maart, was er de jaarlijkse open dag bij manege Xenophon. Zoals bijna elk jaar waren de weergoden ons goed gezind en was er een lekker zonnetje, dat het voor de kraampjes buiten wel erg aangenaam maakte. De suikerspin, de stroopwafels en leuke sieraden vonden gretig aftrek. Verder was ruitershop de Bles aanwezig met leuke paardenspullen en konden er ook 2e handspaardenspullen worden gekocht. Binnen werd ondertussen een felle strijd geleverd voor het 'Dagkampioenschap'.
Iedere deelnemer kreeg een door Epplejeck gesponsorde goodiebag.

Ponykamp 2019

Van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2019 gaan we weer op ponykamp. Dit jaar gaan we naar ‘de Boerhaarshoeve’ in Grolloo.
We gaan een midweek met 1 groep van max. ca. 30 kinderen. De kosten bedragen € 250,- all inclusive.
Om deel te kunnen nemen aan dit kamp moet je minimaal 1 jaar rijervaring hebben. Leeftijd vanaf circa 9 jaar.
Vanaf heden kan je inschrijven voor het kamp. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst geplaatst. De link van het inschrijfformulier vind je hier!.
 

Pagina's

Recente artikelen

Van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2019 gaan we weer op ponykamp.

Van mei tot en met november dit jaar wordt de Rijndijk opnieuw ingericht

Diplomadagen manege Xenophon 2018

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

   

Go to top