OPEN DAG 25 juni 2023

Beste allemaal,

Zondag 25 juni 2023 is de Open dag op Manege Xenophon.
Alle lessen zijn al druk aan het oefenen. De lessen gaan verkleed op muziek een proefje rijden. Iedereen is welkom om te komen kijken, dus nodig gezellig papa’s, mama’s , opa’s, oma’s, tantes, ooms, nichtjes, neefjes, vriendjes en vriendinnetjes uit.
Meedoen kost 1 les van de leskaart.

Er wordt op deze dag met manege dekjes gereden. Geen eigen dekjes dus!

Op deze dag hebben we verschillende kraampjes op het erf staan. Zo kun je een gratis suikerspin halen bij de suikerspinnenkraam of een ijsje, je kan paarden spulletjes kopen, sleutelhangers bestellen/ ophalen met een foto erin van je lievelingspony, informatie aanvragen over de manege en kleding van de manege passen. Er zijn weer heerlijke stroopwafels, een kraampje met armbandjes en een kraam met paardenspullen.

Dit jaar in het kader van het dierenwelzijn hebben wij een paardenweegschaal uitgenodigd die alle pony’s gaat wegen.

Als wij het gewicht van de pony weten kunnen we zelf uitrekenen tot hoeveel kilo er op een bepaalde pony gereden kan worden. Na de open dag zal er ook een lijst komen te hangen zodat iedereen kan zien hoe zwaar de pony’s zijn en hoeveel kilo de pony’s op de rug kunnen dragen. Je kunt dan zelf netjes aan ons aangeven als je te groot wordt voor een bepaalde pony.

Op de open dag hebben we dus ook een personen weegschaal staan, als je het leuk vind kan je dus al even kijken hoeveel kilo jij met een pony verschilt!

Bij de activiteiten staat de indeling voor zondag 25 juni, rijdt je in het ochtend programma dan is de prijsuitreiking om 12.30 uur. Rijdt je in het middag programma dan is de prijsuitreiking om 15.15 uur. De lijst hangt ook op het prikbord.

Als u met de auto komt kunt u bij de buren op het terrein van Thijssen parkeren. Dit staat deze dag ook aangegeven met parkeerborden.

Komt u met de fiets dan kan deze op het erf van de manege worden gezet.

Wij hebben er al heel veel zin in!

Tot zondag 25 juni.

Mvg, Team Xenophon

Volgnrartikel: 
1

Recente artikelen

Beste ruiters / amazones,

Zie hier het fotoverslag van het superleuke en gezellige kamp!!  

Beste allemaal,

Hippische vraag?

+31 (0)622 888 138


Hippisch Centrum Xenophon
Rijndijk 79
2394 AD Hazerswoude-Rijndijk
Zuid-Holland
lessen@xenophon.nl

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Volg ons

       

Go to top